Mengapa Whatsapp Penting ?

1⃣ Trend paling popular di Malaysia
2⃣ Potensi jutaan database pelanggan
 3⃣ Lagi power daripada sms
4⃣ Open rate teramat tinggi
5⃣ Menghampiri zero cost marketing

Amatlah rugi sekiranya anda tidak memanfaatkan sepenuhnya kegilaan whatsapp ini bagi meningkatkan jualan dan mendapatkan jutaan data prospek pelanggan yang berpotensi tinggi.

Majoriti rakyat Malaysia lebih suka guna whatsapp kerana ianya percuma dan mudah dikendalikan. Malah pelanggan pun lebih suka direct whatsapp berbanding sembang banyak dalam facebook or lain-lain social media.

Semuanya terus ke dalam whatsapp, jadi anda nampak tak potensi terbesar ini ?

 Peluang anda close sales tak berhenti².. 

Pukau pelanggan anda lebih pantas !

Close sales lebih mudah !

 Pernah tak anda alami problem ini ? 

Sales masih krik krik ?

Tak reti follow up automatik ?

Penat reply manual whatsapp ?

Tak tau teknik autoreply mesej pelanggan?

Tak tau cara blast ribuan whatsapp ?

Usah risau… Dah ada caranya.

Anda boleh sedut ilmu terbaik ini sepuasnya…

Ebook Rahsia Close Sales Whatsapp ini mempunyai 131 mukasurat padat dengan panduan teknik, strategi dan sistem terbaik untuk anda gunakan dengan pantas!

 

Bukan ebook biasa²… penuh dengan illustrasi kreatif dan grafik yang menyejukkan mata. Contoh idea perlaksanaan, teknik dan sistem eksklusif diberikan dalam link ebook ini.

 

Ebook pertama whatsapp yang menampilkan teknik close sales gaya NLP (Neuro Linguistic Programming) yang dipraktiskan oleh jutaan mentor usahawan hebat dunia dalam memukau subconscious mind pelanggan.

 

Ilmu-ilmu terbaik sistem database pelanggan yang diberikan percuma dalam VIP bernilai hampir RM50,000 secara lifetime! Memang gila offer ini.. hehe..

 

Autopilotkan jualan dalam whatsapp anda dengan payment gateway yang sempoi tapi power. Kami dah simplify kaedah bayaran online banking, e-wallet dan kad kredit yang mudah sesuai walaupun newbie pun boleh buat pantas.

 

Contoh sistem database istimewa yang boleh capture data pelanggan yang targetted termasuk email, no whatsapp, gaji bulanan, gov atau swasta dan lain-lain parameter yang anda perlukan.

 

Contoh robot autoreply mesej whatsapp tanpa henti. Bayangkan ribuan prospek pelanggan dapat dilayan pantas, cepat dan mudah dengan adanya teknik ini. Anda boleh berehat dan serahkan pada robot yang bekerja 24 jam.

 

Autopost ke multi groups dan personal whatsapp dengan fungsi schedule. Ini akan memudahkan kerja marketing anda berfungsi walaupun tengah tidur atau berada di luar kawasan.

 

Rahsia terbaru kali ini kami dedahkan cara PERCUMA dapat nombor Malaysia untuk activation whatsapp untuk anda gunakan sebagai backup number untuk proses blasting. Asingkan nombor blast dan yang personal serta kami berikan detail untuk create multiple whatsapp tanpa perlu simcard.

 

Inilah yang paling otai.. Anda boleh gunakan fungsi engine validator ini untuk filter nombor whatsapp yang verified sebelum blast message whatsapp secara besar-besaran. Rahsia ini menjimatkan masa, kos dan tenaga anda untuk dapatkan prospek yang benar² targetted sahaja!

 

Rahsia blast universal (android/iphone) yang support format text + photos yang mengandungi mesej autoreply whatsappp untuk filter potential respons prospect. Paling best universal jenis ini free unlimited blasting message sudah tentu mengujakan anda semua.

 

Apa Kata Mereka ?
———————————————————————-——————
Testimoni Rahsia Close Sales Whatsapp
.

 

Ramai yang dah berjaya…
Anda bila lagi ?
.
.
Pelanggan berebut² datang
Semuanya guna whatsapp saja menghasilkan jualan autopilot walaupun anda tengah tidur atau pergi bercuti di tepi pantai. Biar teknologi artificial intelligence bot buat kerja untuk anda lebih berbanding secara manual !
.
.
………………………………………………………………………………
.
Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
bersama contest affiliate RM5,000 tunai !
.
………………………………………………………………………………
.
.
.
Usah terlepas peluang lagi…
Rebut peluang sekarang 
.

.

..
.
Berapa harganya ?
.
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
.
Wah… berapa ni….
.
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
.
Very limited.
.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP
.
Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :